Oh my god, some pointless "flamewars" and people getting sad and depressed again. What is this, kindergarten? Grow up for *cut*'s sake. No one's gonna take this community seriously if people here keep acting like that.
If it's based on my post, it's not like that. You're strict but fair. I didn't mean that you're warning and banishing everyone, if it was written it such tone - I apologise.
Kurde, znowu fochy... Przecież nawet nie wspomniałem, że to źle że ktoś tutaj moderuje, dotąd wszystkie uwagi @Simbax miałeś sprawiedliwe i rozsądne. Albo dobra, już nic nie mówię, biorę się za te modele...
I've seen enough. I get it. I'm the monster in this community, even though I want to do only good things. I won't be staying in your way any longer, TT and ICC. Just let me remain an observer, as it seems like the only thing I am good at without causing any harm to anyone. I'm sorry.
"ja czekam na napływ weny twórczej i wolnego czasu do kontynuacji prac nad modelami gry" - No ja tak samo mam jak @tomangelo , mocno się po ostatnich wydarzeniach i zmianie trybu życia wypaliłem. Poza tym doszło nawet do tego, że z spokojnego, pełnego entuzjazmu Raptora zamieniłem się w szarlatana designu colobociego. Ale mniejsza już o to, trzeba po prostu uważać, jak się contrybuuje do tej społeczności, nieważne co i jakiej jakości jest to rzecz.
Oł, Kulik wrócił zgodnie z przepowiednią w piątek trzynastego, podczas pierwszej kwadry cyklu Księżyca ! Niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Raptory nie strusie iż swój język mają. ShoutBox jest raczej w granicach rozsądku wolnym miejscem, nawet po rusku i japońsku się tutaj zdarzało pisać, więc osobiście nie widzę problemu i powodu, dla którego @Simbax mógłby nas tutaj karać.
I prefer English. I gotta admit my English skills improved significantly since I switched to English in every way possible: movies, books, chatting, etc.
SoboIRC nie funkcjonuje za bardzo, jedno że było to przemianowane na ColoIRC (międzynarodowość), dwa że z aktywnością to bywa różnie i niezbyt wychodzi nam ostatnio zbieranie się na IRCu o konkretnej porze.
Wtedy to było PPC, Polski Portal Colobot. Teraz to ICC - International Colobot Community. Więc musi być międzynarodowo, a że angielski najlepiej się sprawdza jeśli chodzi o międzynarodowość, to mamy angielski.