(05-20-2016, 06:40 PM)tomaszkax86 Wrote: dlaczego się ich trzymamy
Bo są postanowieniami?
Jak sobie gruby człowiek postanawia schudnąć, a tydzień później zjada dwadzieścia cheeseburgerów na obiad i nadal nie jest zapisany na siłownię, to znaczy, że złamał postanowienie, i powinien się z tym czuć źle i spróbować jeszcze raz. Jeśli notorycznie łamie postanowienia o schudnięciu, to znaczy, że jest niezdyscyplinowanym mentalnym dzieckiem, które jeszcze w dodatku ma pretensje do wszystkich, którzy będą mu wytykać, że jest gruby. W końcu inaczej się bronić nie umie jak obwiniając cały świat o to, że zdrowy człowiek nie jest gruby i otyłość jest uznawana za negatywną cechę.
Mam nadzieję, że widzicie związek.
(05-20-2016, 06:40 PM)tomaszkax86 Wrote: jakie były oficjalne postanowienia
W związku z czym? Wszystkiego nie nie ma sensu wymieniać. Tutaj jest jedno istotne dla tematu:
(05-20-2016, 01:41 PM)Simbax Wrote: Zostało mi powiedziane, że mam odświeżyć tylko interfejsowe tekstury, a modelowych nie ruszać, bo i tak będą do zmiany/wywalenia wraz z nadejściem nowych modeli, oto, co z resztą.
Ale tą sprawę myślę, że rozwiązaliśmy już, chyba, że ktoś ma coś przeciwko rozwiązaniu podanemu kilka postów wyżej.
(05-20-2016, 06:40 PM)tomaszkax86 Wrote: Z tego co widzę, to one tylko przeszkadzają w postępie nad grą.
Nieprzestrzeganie tych ustaleń przeszkadza, a nie one same w sobie. Gdyby były przestrzegane, to by nie było miliona bezowocnych dyskusji, które miały być zakończone raz na zawsze... odpowiednimi ustaleniami.